Bugun...

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Duyurusu
Bilindiği üzere 21.10.2018 Pazar günü yeterli sayı bulunamadığı için seçime gidilememişti. Bu durumda yeterli sayı aramaksızın 2. tarihimiz olan 28.10.2018 tarihinde yeterli sayı olmasa bile seçim gerçekleştirilecektir. Tüm Üyelerimizin seçime iştirak etmesi önemle rica olunur.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Duyurusu
+ -

Bilindiği üzere 21.10.2018 Pazar günü yeterli sayı bulunamadığı için seçime gidilememişti ve başkan adayı çıkmamıştı. Derneğimizin son başkanı Erdoğan UZUN aday çıkmaması durumunda tekrar başkanlığa aday olacağını ve 1997'den günümüze çeşitli zorluklarla gelmiş derneğimizi kaderine bırakmayarak tekrar başkan olmak istediğini belirtti. Bu durumda yeterli sayı aramaksızın 2. tarihimiz olan 28.10.2018 tarihinde yeterli sayı olmasa bile seçim gerçekleştirilecektir.

Seçime gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendirelim. Kırgınlıkları, küslükleri, amansız tartışmaları ve eleştirileri bir kenara bırakalım. Her geçen gün daha az bir araya geldiğimiz bir dönemde dernekçiliği de bitirirsek ne kazanırız? Biz ülkemiz içinde küçücük bir köy olabiliriz, kendi içimizde büyük bir aile olduğumuzu unutmayalım. Nasıl et tırnaktan ayrılmıyorsa biz de ayrılmayalım bir olalım sayın üyelerimiz. Gelmeye imkanı olan tüm Üye veya Üye olmayı düşünen herkesi 28 Ekim 2018 Pazar günü Hasköy Dereli Tepeküknarlı Köyü Derneğimize bekliyoruz.

Olağan Üstü Genel Kurul Çağrısı İlk Haber Linki aşağıdadır.

Bu haber 167 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM